Woningconfigurator

[et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_slider admin_label=”Fullwidth Slider” show_arrows=”off” show_pagination=”off” auto=”on” parallax=”off” parallax_method=”off” auto_speed=”4000″][et_pb_slide background_image=”http://woontools.nl/wp-content/uploads/image3_wide.jpg” background_color=”#ffffff” alignment=”center” background_layout=”light” /][et_pb_slide background_image=”http://woontools.nl/wp-content/uploads/image2_wide.jpg” background_color=”#ffffff” alignment=”center” background_layout=”dark” /][/et_pb_fullwidth_slider][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Woningconfigurator

De Woontools Woningconfigurator biedt bouwers/ontwikkelaars de mogelijkheid om hun woningaanbod op moderne, professionele en consumentgerichte wijze online te presenteren. Potentiële kopers krijgen met de configurator een gedetailleerd beeld van de aangeboden woningtypes en indelingsvarianten. Ze kunnen zich zo eenvoudig verdiepen in de mogelijkheden van de woningen en hun voorkeuren bepalen. Lees hieronder meer over de meerwaarde en de unieke kenmerken van onze woningconfigurator. [/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Zelf woning samenstellen
De koper kiest zelf zijn kavel, maakt een keuze uit de beschikbare basiswoningen en kiest welke opties hij hieraan toe wil voegen. De koper ziet tijdens het samenstellen direct hoe zijn woning eruit ziet in de 2D verdiepingsplattegronden en de 3D gevelaanzichten. In de ‘kassabon’ worden steeds de actuele kosten van de opties en de totaalprijs van de woning getoond.

Persoonlijke brochure
Na invullen en registratie ontvangt de koper per e-mail een persoonlijke PDF brochure van zijn samengestelde woning. Met de meegestuurde persoonlijke wooncode kan op de configurator worden ingelogd en kan de configuratie van de woning worden gewijzigd.

Gemotiveerde kopers
Door  het gebruik van de  configurator zijn potentiële kopers tot in detail op de hoogte van de mogelijkheden van de woning van hun voorkeur. De bouwer – ontwikkelaar krijgt daarom mensen aan tafel  die goed geïnformeerd en daadwerkelijk geïnteresseerd zijn.  Dat bespaart veel tijd in de communicatie. De persoonlijke PDF, die is op te vragen is in de beheeromgeving van de configurator,  is een uitstekend uitgangspunt voor een verkoopgesprek.

Klantenbestand
Alle ingevoerde configuraties en de klantgegevens zijn te raadplegen in de beheeromgeving van de woningconfigurator. Dit geeft de opdrachtgever de mogelijkheid klanten actief te benaderen. De opgeslagen gegevens kunnen ook worden gebruikt om statistische rapportages te genereren, waarmee inzicht kan worden verkregen in de populariteit van de verschillende kavels, woningtypes of indelingsvarianten.

nieuwe-DeVeiling-serie2

Vormgeving op maat
De vormgeving van de configurator en de persoonlijke PDF kunnen volledig worden afgestemd op de huisstijl van het bouwproject of de wensen van de opdrachtgever. De Woontools woningconfigurator is te gebruiken in alle gangbare webbrowsers op desktops, tablets en (high end) smartphones, zowel op de Apple als de Android en de Windows varianten daarvan.

Aanbod beheren
De online beheeromgeving maakt het voor de bouwer / ontwikkelaar mogelijk zelf eenvoudig aanpassingen in het aanbod door te voeren. Woningtypen, indelingsvarianten en opties, teksten en prijzen kunnen online worden toegevoegd en aangepast.  

Snel inzetbaar
De woningconfigurator is snel en gemakkelijk te vullen, op basis van voorlopige of definitieve ontwerptekeningen. Hierdoor kan de verkoop snel van start gaan, kunnen kosten van dure verkoopbrochures worden verminderd en komen potentiële kopers eerder aan tafel.

Veelzijdig inzetbaar
De woningconfigurator heeft niet alleen een meerwaarde bij nieuwbouwprojecten, maar kan ook worden ingezet om de wensen van de bewoners bij renovatieprojecten en huurders in algemene zin in kaart te brengen.

Concurrerend geprijsd
Wij hanteren concurrerende prijzen voor het gebruik van de configurator. Onze configurator komt daarmee ook binnen bereik van kleinere bouwprojecten, bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Eventuele technische updates en uitbreidingen van de configurator en/of de beheertool worden  gratis ter beschikking gesteld.

 

De configurator in een aantal stappen:

[/et_pb_text][et_pb_accordion admin_label=”Accordion”][et_pb_accordion_item title=”Stap 1: Kies een kavel”]

De beschikbare kavels worden getoond op een interactieve verkaveling of plattegrond.  Om meer details per kavel weer te kunnen geven kan op iedere blokkavel verder worden ingezoomd.  De relevante blokkavels kunnen worden uitgelicht op basis van de beschikbare woningtypes.

wcr_0        wcr_1

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Stap 2: Kies een woningtype”]

Op iedere kavel zijn één of meerdere woningtypes mogelijk, ook varianten van een woningtype kunnen op deze manier worden gepresenteerd. Na het kiezen van een kavel worden alleen de daarop  beschikbare woningtypes getoond. Met het kiezen van een woningtype kan het samenstellen van de woning beginnen.

wcr_2         wcr_3

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Stap 3: Woning samenstellen”]

Het configureren van een woning is verdeeld in een aantal stappen. Vaak zal iedere verdieping in een aparte stap zijn opgenomen, maar dit kan ook op een andere manier worden gestructureerd. De beschikbare opties worden per stap in een eenvoudig keuzemenu op de plattegrond of het gevelaanzicht getoond. De gevolgen van de gemaakte keuzes worden direct zichtbaar. Zowel in het prijzenoverzicht als op de plattegrond of het gevelaanzicht. En niet alleen in de actuele stap, maar ook in de afbeeldingen van de daaropvolgende stappen, als de gekozen optie daar gevolgen voor heeft.

wcr_4       wcr_5

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Stap 4: Perspectief en exterieur”]

wcr_3 In de ‘perspectief’ stap wordt de buitenkant van de woning weergegeven, zoals die door de configurator aan de hand van eerder gemaakte keuzes werd opgebouwd. In deze stap kan de woning vanuit maximaal vier vaste cameraposities worden bekeken.  Ook in de ‘perspectief’ stap kan de gebruiker een keuze maken uit de beschikbare opties. De  ‘exterieur’ stap toont de perspectief afbeeldingen in een kleiner formaat aangevuld met afbeeldingen en opties die betrekking hebben op zaken die zich buiten de woning bevinden, zoals b.v. een carport of de erfafscheiding.

 

 

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Stap 5: Bewaren en Registratie”]

Na een eenvoudige registratie van naam en e-mailadres wordt automatische een e-mailbericht verstuurd naar de klant met daarin een unieke wooncode en een door de configurator samengestelde brochure. Het bewaren is laagdrempelig en de registratie eenvoudig.

wcr_6        wcr_7

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Stap 6: Persoonlijke brochure”]

Direct na registratie ontvangt de klant een brochure met daarin zijn persoonlijke keuzes op een rij. In de PDF brochure zijn afbeeldingen van alle doorlopen configuratiestappen opgenomen. Daarnaast bevat de brochure een technische omschrijving. Ook die wordt samengesteld op basis van de gekozen opties.

wcr_9deveiling-3

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Beheertool “]

Met de bijgeleverde beheertool kan de configurator volledig worden ingericht. De beheertool stelt de opdrachtgever in staat blokkavel, kavels, kaveltypes, woningtypes, configuratiestappen (verdiepingen) en configuratieopties  te definiëren en te onderhouden. Daarnaast geeft de beheertool inzicht in de woningen  die door de potentiële kopers zijn samengesteld. Ideaal voor analyse en after-sales.

wcr_10

[/et_pb_accordion_item][/et_pb_accordion][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar admin_label=”Sidebar” orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_cta admin_label=”Call To Action” title=”Projectvoorbeeld:” button_url=”http://deveiling-fase1.demo.woontools.nl/woningconfigurator/” button_text=”Klik hier voor een online demo” use_background_color=”on” background_color=”#f2cb0a” background_layout=”dark” text_orientation=”center” module_class=”target-new-window”]

Project: De Veiling Wonen – Utrecht Opdrachtgever: Reinbouw, BPD Aantal woningen: 116 stuks deveiling-1

[/et_pb_cta][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_cta admin_label=”Call To Action” title=”Projectvoorbeeld:” button_url=”http://duin-fase4.demo.woontools.nl/woningconfigurator/” button_text=”Klik hier voor een online demo” use_background_color=”on” background_color=”#f2cb0a” background_layout=”dark” text_orientation=”center” module_class=”target-new-window”]

Project: DUIN – Almere Opdrachtgever: Reinbouw, Amvest Aantal woningen: 123 stuks voorbeeld_duin

[/et_pb_cta][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Vraag naar de mogelijkheden voor uw project

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Samengevat:

  • Onze woningconfigurator is een flexibele online tool.
  • verbetert de online verkoop van vastgoed met diverse meerwerk-opties.
  • Biedt de klant een overzichtelijk beeld van de mogelijkheden.
  • Waarbij de koper op zijn gemak 24/7 zijn woning kan samenstellen.
  • De ontwikkelaar continu het aanbod kan finetunen vanuit de beheeromgeving.

[/et_pb_text][et_pb_cta admin_label=”Call To Action” title=”Vraag naar de mogelijkheden voor uw project:” button_url=”http://woontools.nl/contact/” button_text=”Klik hier” use_background_color=”off” background_color=”#f2cb0a” background_layout=”light” text_orientation=”center” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]