Kopersbegeleiding

Kopersbegeleiding is maatwerk. U wilt uw kopers graag zo goed mogelijk ondersteunen bij het nemen van de juiste keuzes met betrekking tot afwerking van hun woning. Met de Woontools kopersbegeleidingstool worden de mogelijke afwerkingsopties op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier gepresenteerd.

De gemaakte keuzes worden digitaal vastgelegd, zodat u die daarna geautomatiseerd kunt verwerken.  Op basis van de definitieve keuzes wordt een PDF gegenereerd die u kunt gebruiken als officieel opdrachtdocument.

Kopers verlangen een professionele werkwijze, waarbij ze optimaal geïnformeerd worden over hun woning, betrokken worden bij het bouwproces en de gemaakte keuzes voor de afwerking van hun woning terug kunnen vinden. De koperbegeleidingstool van Woontools voorziet in al deze zaken en biedt u daarnaast de mogelijkheid kopers te voorzien van documentatie omtrent bijvoorbeeld de technische installatie, kopers  te informeren over de buurt/wijk waar zij komen te wonen en kopers  uit te nodigen voor activiteiten die u rondom het bouwproces organiseert. De ‘buurtmaken’ module laat toekomstige buren alvast kennis met elkaar maken.

Persoonlijk Dashboard

Overzicht met alle tools en actuele stand

Agenda

Plan activiteiten in de agenda van de koper.

Nieuwsoverzicht

Stuur nieuwsberichten over de wijk / buurt / woning

Buurtmaken

Maak alvast digitaal contact met de buren.

Berichten

Service voor korte vragen en antwoorden met koper

Online bewaarmap

Online woningdossier voor de koper